Aviador Kustannus

Suuri ukulelekirja

Tekijät: Arto Julkunen & Markus Rantanen
Tietokirja, ilmestyy 16.1.2017
ISBN 978-952-7063-18-7
Sidottu, 360 sivua.
Runsaasti kuvitettu

Osta kirja!

Osta e-kirja!

Supersuosittu Suuri ukulelekirja on taas saatavilla – uusi painos ilmestyy 1.8.!

Suuri ukulelekirja on inspiroiva tietolähde jokaiselle tämän koko maailman tunteman minisoittimen historiasta kiinnostuneelle. Kirja kertoo ukulelen värikkään tarinan Madeiralta Havaijin kautta maailmalle. Myös Suomessa lämminsointinen ukulele on noussut ihmisiä yhdistäväksi suosikkisoittimeksi, viime aikoina myös kouluissa.

Ehkä muistat, millainen oli amerikkalaiskoomikoiden Stan Laurelin ja Oliver Hardyn rooli ukulelen historiassa. Mutta tiesitkö, että suomalainen kuplettimestari ja sota-ajan suosikkilaulaja Matti Jurva kirjoitti aikanaan ensimmäisen suomenkielisen ukuleleoppaan?

Historiaosuutta täydentää tasavahvasti suomalaisten ukeharrastajien tarpeisiin luotu opetusosuus. Se on suunnattu erityisesti soittoharrastustaan aloitteleville. Ukulele-tuntijat ja -opettajat Arto Julkunen & Markus Rantanen ovat koonneet suomalaisille tuhdin tieto- ja opetuspaketin, josta pääsevät nauttimaan niin lapset kuin aikuisetkin. Suuren ukulelekirjan mediatiedote

Pressikuvat

Suuri ukulelekirja - etukansi Arto Julkunen ja Markus Rantanen Suuri ukulelekirja Kuplettimestarit Matti Jurva  ja Antti Kosola. Ukulelensoittajia Hawaijilla 1880-luvun alussa.
rto Julkunen & Markus Rantanen: Suuri ukulelekirja