Aviador Kustannus

Pirkko Ilmanen, Riika Kotka, Elina Pulli & Johanna Venho

Pirkko Ilmanen, Riika Kotka, Elina Pulli ja Johanna VenhoPirkko Ilmasta, Riika Kotkaa, Elina Pullia ja Johanna Venhoa yhdistää innostus runouteen ja sen opettamiseen. Tämän seurauksena kesällä 2019 ilmestyy lapsille ja heidän kanssaan työskenteleville suunnattu teos Runomatkaopas – harjoituksia ja työpajoja lapsille.

Pirkko Ilmanen on kirjoittamisen, sen opettamisen ja kirjastoalan ammattilainen sekä tunnetaito- ja kirjallisuusterapiaohjaaja. Hän toimii Espoossa lasten kirjastopedagogina ja ohjaa sanataidetyöpajoja niin lapsille kuin aikuisille.

Riika Kotka on lastentarhan- ja luokanopettaja sekä draamakasvatukseen perehtynyt tietokirjailija, joka kirjoittaa runoja nimellä Helle-Kotka ja viihtyy myös lavarunouden parissa.

Elina Pulli on kirjailija ja lasten liikuntaan erikoistunut varhaiskasvatuksen asiantuntija. Hän kirjoittaa runoja, tietokirjoja ja proosaa sekä lapsille että aikuisille ja bloggaa nimellä Pulina Elli.

Johanna Venho debytoi runoilijana vuonna 1998. Hän on julkaissut kuusi runokokoelmaa, kolme romaania ja 12 lastenkirjaa. Lisäksi Venho on opettanut kirjoittamista sekä aikuisille että lapsille.